fbpx

Satış Sözleşmesi

Satış Sözleşmesi

Kullanıcı, aldıkları mal ve hizmetler için belirlenen bedeli ödemekle yükümlüdür. Bu bedel, taraflar arasında anlaşmaya göre belirlenir. Kullanıcı, Web Sitesine üye olurken sağladığı kişisel ve diğer bilgilerin doğru olduğunu ve bu bilgilerin yanlışlığı nedeniyle Recep Önder Akademi’nin uğrayabileceği tüm zararları hemen ve eksiksiz olarak tazmin edeceğini kabul ve taahhüt eder.

Kullanıcıların, Akademi tarafından sunulan hizmetlerden faydalanmak amacıyla kullandıkları erişim araçlarının (kullanıcı adı, şifre vb.) güvenliği, saklanması ve üçüncü kişilerin erişiminden korunması tamamen kullanıcının sorumluluğundadır. Bu erişim araçlarının güvenliğini sağlama ve üçüncü kişilerden koruma konusundaki tüm ihmallerden dolayı Akademi’nin, kullanıcıların veya üçüncü kişilerin uğrayabileceği zararlardan dolayı doğrudan veya dolaylı olarak sorumluluğu bulunmamaktadır.

Web Sitesinin sunduğu hizmetlerden yararlanırken kullanıcılar, yasal mevzuat hükümlerine uymayı kabul ve taahhüt eder. Aksi halde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen kullanıcıya aittir. Kullanıcı, Akademi veya üçüncü şahısların haklarına zarar verecek şekilde web sitesindeki resimleri, metinleri, görsel ve işitsel içerikleri, video klipleri, dosyaları, veri tabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini ve akademi ile doğrudan veya dolaylı rekabete girmeyeceğini kabul eder. Akademi, kullanıcıların sözleşme hükümlerine aykırı olarak web sitesi üzerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle üçüncü kişilere verebileceği zararlardan sorumlu tutulamaz.

Kullanıcı, gizlilik hükümlerinde belirtilen ve yürürlükteki emredici mevzuat gereğince Akademi’nin kendisine ait gizli/özel/ticari bilgileri resmi makamlara veya hak sahibi kişilere açıklayabileceğini ve bu nedenle Akademi’den tazminat talep edemeyeceğini kabul eder.

Kullanıcı, Web Sitesini kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, rahatsız edici, yasalara aykırı amaçlarla veya başkalarının hizmetlerini engelleyen/zarar veren faaliyetlerle kullanamaz. Ayrıca, fikri, sinai ve telif haklarını ihlal edecek şekilde de kullanamaz.

Kullanıcılar, web sitesinde sağladıkları bilgi ve içeriklerin doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul eder. Akademi, kullanıcılar tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırma yükümlülüğüne sahip değildir ve bu bilgi ve içeriklerin yanlış veya hatalı olmasından dolayı doğabilecek zararlardan sorumlu tutulamaz.

Web Sitesi kullanım sözleşmesindeki maddelerden bir veya birkaçına aykırı davranan kullanıcı, bu ihlaller nedeniyle cezai ve hukuki olarak sorumlu olacak ve Akademi’yi bu ihlallerin sonuçlarından sorumlu tutmayacaktır. Ayrıca, bu ihlallerin hukuki süreçlere taşınması durumunda, Akademi’nin tazminat talep etme hakkı saklıdır.

Akademi, alınan bedel karşılığında mal ve/veya hizmet sağlama yükümlülüğündedir ve bu bedel taraflar arasında belirlenir.

Kullanım Koşulları gerektiğinde Recep Önder tarafından değiştirilebilir. Yapılan değişiklikler, site üzerinde yayımlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır. Hizmetlerden yararlanan kişiler, bu değişiklikleri önceden kabul etmiş sayılır.

Akademi, gerektiğinde kullanıcıların üyeliklerini tek taraflı olarak silebilir, kullanıcıya ait dosya, belge, bilgi, içerik ve mesajları kaldırabilir veya erişimi sonlandırabilir. Kullanıcının üyeliğine, önceden bildirimde bulunmadan geçici veya kalıcı olarak son verilebilir. Bu durumda Akademi’nin sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kullanıcı, “Kullanıcı ismi” seçerken üçüncü şahısların telif hakkı, marka veya ticari unvan gibi yasal haklarını ihlal etmeyeceğini taahhüt eder. Bu yükümlülüğe aykırı hareket eden kullanıcıların, Akademi’nin sorumluluğu bulunmamaktadır. Akademi, bu tür ihlallerin düzeltilmesini talep edebilir veya kullanıcıyı önceden haber vermeksizin üyeliğinden geçici veya kalıcı olarak çıkarabilir.

Web Sitesinin yazılımı ve tasarımı, Akademi ve anlaşmalı kurumların mülkiyetindedir ve bu mülkiyet hakları ilgili kanunlarla korunmaktadır. Kullanıcılar, bu yazılım ve tasarımı izinsiz kullanamaz, iktisap edemez veya değiştiremez.

Web Sitesinin güvenliğinin sağlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Kullanıcı, kendi virüs koruma sistemini kullanarak ek güvenlik sağlamak zorundadır. Kullanıcı, web sitesinde oluşabilecek hata ve bunların sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul eder.

Akademi, üyelik sözleşmesinin koşullarını önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirebilir, güncelleyebilir veya iptal edebilir. Değiştirilen hükümler, yayımlandığı tarihten itibaren geçerli olacaktır.

“Recep Önder” ve “Recep Önder Akademi”, Türk Patent Enstitüsü’nden marka haklarını almış olduklarından, bu sözleşmede 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’nun ilgili maddeleri geçerlidir.

Kullanıcılar, Web Sitesinde sunulan eğitim hizmetlerini, Akademi bilgilerini ve telif hakkına tabi çalışmalarını yeniden satamaz, paylaşamaz, dağıtamaz, sergileyemez, çoğaltamaz veya bu içeriklerden türemiş çalışmalar yapamaz. Aksi halde, üçüncü kişilere verilecek zararlar için Akademi’den talep edilen tazminat miktarını ve diğer masrafları karşılamakla yükümlü olacaklardır.

Kullanıcı, Akademi’nin yazılı onayı olmadan, kullanıcı sözleşmesi kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini kısmen veya tamamen üçüncü kişilere devredemez.

Akademi, bu sözleşmeyi, önceden bildirimde bulunmaksızın kısmen veya tamamen devredebilir.