fbpx

Kurumsal Eğitim

Kurumsal Eğitim

Recep Önder Akademi

Kurumsal Eğitim

Tamamen bulunduğunuz sektör ve kurumunuzun ihtiyaçlarına göre planlanan eğitimler ile firmanızı dijitalde bir adım ileri taşıyoruz. İsterseniz ofisinizde isterseniz de online olarak gerçekleştirilebilecek toplantılarla çalışanlarınızın verimliliğini de eğitime tam olarak yansıtabilmelerini amaçlıyoruz.

Başta SEO olmak üzere Google Ads, Sosyal Medya Reklamları, Pazar Yerleri ve E-Ticaret Danışmanlığı gibi alanlarda ihtiyaçlarınızı karşılayacak özel eğitimlerle Recep Önder Akademi kurumsal markaların da yanında.

Fiziksel ya da Online

Dilerseniz şirket ofisinizde dilerseniz de online imkanlar sayesinde bilgisayarlarımız başında kurumsal eğitimlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Sektörünüze Özel

Genel değil özel çözümler sunabilmek adına markanıza ve bulunduğu sektörün dinamiklerine uygun eğitim içerikleri sunmaktayız.

Uygulamaya Yönelik

Teoriden ziyade iş dünyasının ihtiyacı olabileceğini düşündüğümüz pratik ve uygulamaya yönelik eğitimler hazırlamaktayız.
Akademi Shape Grid Dots
Recep Önder

Recep Önder

Dijital Pazarlama Uzmanı

Recep Önder olarak 6 yıldır kişisel ve kurumsal markalara SEO, Google Ads, Sosyal Medya Reklamcılığı ve Web Tasarım konularında profesyonel hizmet ve eğitimler vermekteyim.

Bize Ulaşın

Şirket içi fiziksel ya da online eğitim talepleriniz için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

İletşim

Mobil: (0552) 453 8212
Sabit: (0850) 242 7181

E-Posta

info@receponderakademi.com
recep.onder@212dijital.com